Foto Profil Mich Love Eat

Mich Love Eat

1070 Review | 1444 Makasih
Alfa 2020 Level 18
Steak Ramen Chinese Food Kopi Bakmi Pizza Pasta Sushi Burger Dessert Bubble Tea
Filter Catatan
Urutkan berdasarkan: Rating
  • 5.0  
    Fins Recipe [ Senayan, Toko Kue ]

    Kue Ijo

    Kue ijo atau kue lumpang ini favorite saya Dan keluarga. Jajanan tradisional yang terbuat dari daun suji Dan daun pandan, teksturnya kenyal Dan lembut. Rasanya manis, Dan harum pandan.

    Satu kotak isi 10 PC's, bisa untuk sharing rame-rame. FYI, kue ijo ini Tanpa pengawet, Tanpa pewarna Dan Aman dikonsumsi untuk anak-anak.

    Harga per box nya 50ribu.

    Instagram @mich.love.eat

    Menu yang dipesan: Kue Ijo

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!
    1 pembaca berterima kasih.
    Untuk sementara review ini disaring.




  • 5.0  
    Holland Bakery [ BSD, Toko Roti dan Kue ]

    Roti Tawar

    Roti Tawar Putih Holland bakery, rasanya cukup enak, manis nya pas. Lembut, Dan enak di makan dengan selai Nutella atau keju.. untuk sarapan dengan segelas kopi hangat, jadi pilihan yang terbaik untuk memulai pagi Hari yang cerah.

    Instagram @mich.love.eat

    Menu yang dipesan: Roti Tawar

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!
    1 pembaca berterima kasih.
    Untuk sementara review ini disaring.




  • 5.0  
    Kwetiaw Sapi Mangga Besar 78 [ Green Ville, China ]

    Kwetiaw Siram

    Pesen kwetiaw siram dengan daging sapi, telur Dan sayuran. Rasanya lumayan enak, gurih Dan gal terlalu Asin. Kwetiaw nya empuk Dan porsi nya juga pas.

    Kalau take away, saus nya dipisah, jadi masih bisa dihangatkan dirumah, Dan ga ngembang. Rasanya masih sama enak nya kalau dibungkus Dan makan dirumah.

    Instagram @mich.love.eat

    Menu yang dipesan: Kwetiaw Siram

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!
    1 pembaca berterima kasih.
    Untuk sementara review ini disaring.




  • 5.0  
    AA Dessert Box [ Pesanggrahan, Dessert ]

    Pudding Keju Regal

    Pudding Keju Regal ini favorite aku guys. Pudding nya lembut banget, moist mirip pudding busa gitu. Diatasnya dikasih cream lembut Dan parutan keju cheddar, juga remahan biskuit regal. Buat aku sih porsi nya lumayan banyak, sekitar 500gram Dan lumayan bikin kenyang.

    Harganya juga cukup terjangkau, 30ribu untuk Ukuran 500ml Dan rasanya gak mengecewakan. Yummmyy....

    Selain keju juga Ada yang Rasa cokelat, Dan bisa pesan melalui shopee atau gofood, grabfood.

    Instagram @mich.love.eat

    Menu yang dipesan: Pudding Keju Regal

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!
    1 pembaca berterima kasih.
    Untuk sementara review ini disaring.




  • 5.0  
    Miwaku [ Kuningan, Mochi ]

    Mochi Ice Cream

    Guyss aku Cobain mochi ice cream dari MIWAKU, Rasa cappuccino , rasanya ini mirip minuman kopi itu, cuma ini dalma bentuk es krim yang dibungkus sama kulit mochi.

    Kulit mochi nya itu lembuut, kenyal dan empuk.. aku beli Satu kotak isi 3 pcs, masing-masing dibungkus rapi dengan plastik, jadi bersih, dan higienis. Karena aku beli online, dikirim pakai box streofoam Dan dikasih biang es, so it's still frozen Dan tidak meleleh Sama sekali. Wrapping nya rapi Dan Aman. Gak lupa kotak nya di spray dulu Dan setelah membuka kotak nya cuci tangan, agar tetap bersih.

    Isi cappuccino nya enak, manis, dingin Dan isi nya lumayan padat. Finally my craving are satisfied. Next time mau Cobain minuman nyaa, dengan topping mochi juga yang kenyal. Yummmyy guysss..

    Instagram @mich.love.eat

    Menu yang dipesan: Cappuccino Mochi Ice Cream

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!
    1 pembaca berterima kasih.
    Untuk sementara review ini disaring.




  • 5.0  
    AA Dessert Box [ BSD, Dessert ]

    Pudding Cokelat Regal

    Waahh selain Rasa keju, ternyata Ada juga yang Rasa cokelat, mantap nih guyss.. tekstur pudding nya lembut banget, moist, mirip pudding busa. Tapi ini lebih kreatif Karena dikombinasikan dengan krim cokelat yang pekat , thick, creamy Dan manis nya pas. Belum lagi dipadukan dengan biskuit Marie regal nih, yang bikin tampilan dessert box ini semakin cantik Dan menggugah selera.

    Wah tunggu apalagi Guyss, buruan pesen sekarang juga dessert box dari AA Dessert Box yang mantuull inii..

    Instagram @mich.love.eat

    Menu yang dipesan: Pudding Cokelat Regal

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!
    1 pembaca berterima kasih.
    Untuk sementara review ini disaring.




  • 5.0  
    Jumpstart Coffee [ Muara Karang, Minuman ]

    Anti Nguap

    Es Kopi Susu Gula Aren.. enak nih guys.. daebak!!! Rasa manis nya pas, malah agak pahit dikit, berasa banget kopi nya. Haruumm, creamy Dan milky. Pas banget untuk sarapan sama lava cake yang aku bikin dirumah. Happy Days... Jangan lupa sarapan gengs!!

    Instagram @mich.love.eat

    Menu yang dipesan: Anti Nguap

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!
    1 pembaca berterima kasih.
    Untuk sementara review ini disaring.




  • 5.0  
    Gia Restaurant & Bar [ Sudirman, Italia ]

    THE BEST ITALIAN FOOD!

    GIA Jakarta Restaurant and Bar is a Luxury Fine Dining, a part of ISMAYA Group which is located in Sampoerna Strategic Square, South Jakarta. At first glance of this Restaurant, i feel impressed, very classic, modern and chic. This is the very first time i visit GIA Jakarta, as the PR & MarComm Team are so friendly and helpful, Kelly and Jessica welcome us so nice, and i meet some new Foodies too! They have Outdoor area which is spacious, indoor area with many seating from sofa to chair and The VIP Room which is available for 15 people, with minimum spend of meal and drinks on the second floor.
    Talking about the food, Tomasso as the Chef the Cuisine, personally present and explain us, all the details from the Appetizer, Main Course and Dessert. I feel honor to have this experiences as a Food Hunter and Reviewers.

    Calamari e Aioli Piccante - 95 K

    It is a Deep Fried Squid with homemade Spicy Black Aioli. This dish are so delicate, the texture of the squid are crunchy outside, but the inside are soft, juicy and easy to chew. The after feel are so clean in my mouth, not greasy at all. I believe they use good quality of Olive Oil. And the Sauce it self, oh My made me feel want to dance, OH LA LA!! Black Aioli itself made from black garlic and olive oil which has a sweet and earthy garlic flavor that is addictive. Made me want to dip more and more, i just can't stop.


    Calzon Prosciutto e Olive Nere - 155K

    It's categorize as a La Pizza dish but in different way, which is not rounded shape, instead it almost like half circle in a way. The filling of this meal contain Ham, Mozarella Cheese, Black Olive, Chives. The fun part of this meal is, you don't need any knife and fork, instead your own hand to pull the Calzone, so the cheese are stretchable and the steamy air from inside will come out as it's soften the crust. When the chef slice the Calzone, we can see the steamy come out and the outside of the dough are still crusty not soggy at all. All the combination are so perfectly matched, from cheese, ham, black olive and chive blended perfectly like heaven in my mouth. You have to order this when you visit GIA Jakarta.
    Risotto al nero di seppia, salmone in salsa rosa - 210 KA Comfort food which cooked with Squid Ink, Baked Salmon, Pink Sauce and Black Rice Crackers. What a wonderful meal! It's al-dente Risotto, which perfectly cooked with Squid Ink. The important point is, the salmon are baked nicely, and the inside are still pinkish, it means the Salmon are not over cooked. The pink sauce made from Ketchup and Mayonaise, so the color are so vibrant! The Thinly big sized rice crackers are so crispy and salty, so you have to crack the rice crackers and then put the risotto, baked salmon on the top and eat in one bite. The combination in one spoon are so Fantastic, its like fireworks  burst many flavors and the sensation are amazing.
    FYI, you can eat the leftover sauces with the Foccacia (it's a complimentary bread), so just don't be shy and wipe all those yummy sauces with the bread. Cause you are the winner!  (Anyway Focaccia is a flat oven-baked Italian bread product similar in style and texture to pizza doughs.)

    Rigotino Cacio e Pepe - 165 K

    Claasic Italian Pasta with Parmagiano, Pecorino, Black Peppercorn, Butter emulsified in Grana Padano Wheel. I believe this meal suitable for Vegetarian!
    This pasta perfectly cooked al-dente, which i believe the pasta are homemade and made from good quality ingredients. The sauces are so rich, creamy and coated all the pasta nicely. After the pasta cooked in a pan, the chef bring the pasta into the Grana Padano Cheese Wheel, and closed it with a pan, effortless to make the cheese melt with the heat and after wait for a moment. The pasta are stirred up a few times with a big spoon, until it coated perfectly and the looks so creamy! The chef told us to eat the pasta as quickly as we can, because it the best eaten while still warm (PS not hot ya, otherwise it will burn your tongue) If you like creamy pasta, this dish are so perfect for you!

    Cotoletta di Pollo alla Torinese  - 210 K

    My favourite pasta! This is the best creation! honestly i never find pasta as good as this at other restaurant, but only in GIA Jakarta! This Pasta is an Angel Hair which is cooked with Black Truffle, Parmigiano Truffle The aroma of the truffle oil are quite strong and it taste good! Again you need to eat it while it still warm, don't wait too long! This Pasta served with Breaded Chicken Cotoletta filled with Ham and Provolone Cheese. The Golden brown chicken are crunchy and the meat are soft, tender and juicy. As always you need to eat the piece of the chicken and the pasta together in one bite, so you can feel the taste are Delizioso!

    Fragole Meringa e Crema Inglese - 85 K

    Beautiful dessert which is contain Italian Meringue, Marinated Strawberries and drizzle with Vanilla Custard. The meringue not overly sweet, yet it is light, and easily cracked with a spoon and strawberries which is marinated in sugar. Not to forget the Vanilla Custard made it on top of the world. Eat like a champion!

    Cremoso al burro di Arachidi - 85 K

    The best dessert ever! this one is my most favorite dessert to wrap up the meal. The dark chocolate cake on the bottom, topped with a peanut butter creamy pudding are the top notch! Especially the honeycomb give the crunchy texture and the salty caramel sauce are so good! I can even finish this dessert by myself without sharing with anyone! Excuse moi, while me enjoy my dessert! Ps, you can set a side the garnish, so it doesn't ruin the flavor. I have to come back again to GIA, just for this dessert!

    Mediterraneo - 50 K
    a lovely mocktail made from Kiwi, Passion Fruits, Cranberries and Sparkling Water. A very refreshing drink to cleanse up my palate and this drink are light! Suitable after having a big meal. This drink boost my mood and i am grateful for it!
    Ps: i get a birthday cake which is Molten Lava Cake, and it is my favorite dessert too! The creamy melting dark chocolate inside are so delicious and generous, the almost flourless cake, i ever try. As i am quite full, i rather share it with my fellow foodie friends, because Sharing is Caring. What a lovely day and memorable birthday surprise. I am thankful to you guys, the PR and Marcom team are so caring and you deserve a standing ovation. Service are so friendly, and i am a happy satisfy customer.

    FYI: you can get free flow Wine (include Red Wine, White Wine,and Sparkling Wine) every Thursday for IDR 269.000 ++ and live music start on 10 pm onwards
    CIAO! Grazie

    Menu yang dipesan: Calamari e Aioli Piccante, Calzon Prosciutto e Olive Nere, Rigotino Cacio e Pepe, Cotoletta di Pollo alla Torinese

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!
    3 pembaca berterima kasih.




  • 5.0  
    Look Tea [ Pantai Indah Kapuk, Kafe ]

    Grass Jelly Milk Tea

    Grass Jelly milk tea, minuman teh susu dengan topping cincau hitam atau gras jelly yang lembut Dan kenyal. Rasanya lumayan enak, terasa susu nya (milky & creamy), tapi teh nya kurang terasa, lebih milky sih menurut saya. Manis nya juga oke, ga terlalu manis, mungkin es Batu nya uda mencair pas sampe ke Rumah, secara di luar terik matahari panas banget yah. Wkwkwk. Tapi so far, menurut saya, Rasa nya masih enak aja, Dan enjoyable.

    Instagram @mich.love.eat

    Menu yang dipesan: grass jelly milk tea

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!
    1 pembaca berterima kasih.
    Untuk sementara review ini disaring.




  • 5.0  
    Goffee [ Karawaci, Kafe ]

    Cookies and Cream

    Cookies and cream... My fav drink from goffee, minuman non coffee ini Campuran es krim vanilla Dan biskuit Oreo. Rasanya manis, fun, dingin Dan Oreo nya berasa banget. Wajib coba buat kamu penggemar Oreo.

    Instagram @Mich.Love.Eat

    Menu yang dipesan: cookies and cream

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!
    1 pembaca berterima kasih.
    Untuk sementara review ini disaring.