Foto Profil Foodravel Diary (@foodravel.diary)

Foodravel Diary (@foodravel.diary)

20 Review | 12 Makasih
Level 4
Filter Catatan
Urutkan berdasarkan: Tanggal
  • 4.4  
    Bakmi 16 [ Mangga Besar, China ]

    BAKMI BARU DI MANGGA BESAR!?

    Berkunjung ke @bakmi16_ 🍜
    Yang dipesan: Bakmi kecil spesial dan nasi kari.
    Dari bakmi, hingga ke topping2 nya sih enak pol pol! Bener2 keliatan juga quality control nya. Jujur aja aku bukan tipe yg suka banget sm Bakmi, makan Bakmi pun pilih2... tp aku sangat approve ini!
    Kalau ditanya, akan kah aku balik kesini? DEFINITELY YES!

    Menu yang dipesan: Bakmi Spesial, Nasi Kari

    Harga per orang: Rp. 50.000 - Rp. 100.000
    Makasih Infonya!




  • 3.6  
    Baso Cuankie Serayu [ Riau, Indonesia ]

    PERTAMA KALI COBA CUANKI🤭

    Ke Bandung tadi pas banget ujan2, makan cuanki, cocok pol!
    Baru tau ternyata cuanki enak juga yaaa.. telat gakse😂
    Dan makan batagor nya juga!!
    Pokoknya kalau k Bandung, gaboleh lewatin makan ini sih...

    Menu yang dipesan: Batagor, Cuankie

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!




  • 3.4  
    Cold Moo [ Darmawangsa, Es Krim ]

    BACK AT IT AGAIN

    Back again at @coldmoojkt !
    This time trying their Berry-O, well it's also quiet good, but our pick will always be Special K! 🍓💖
    Writing this also makes me craving it again😩

    Menu yang dipesan: Berry-O, Special k

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!




  • 4.2  
    Bakmi Ace [ Pademangan, China ]

    CHILDHOOD FOOD

    Bakmi khas Kalimantan, Pemangkat yang ada di Pademangan! Namanya Bakmi Ace atau orang Kalimantan bilangnya "mamience", udah terkenal banget! Ini juga bakmi favorit ku dari kecil (hehe iya anak kalimantan✌🏻), tekstur bakmie nya kecil2 gitu. A must try Bakmi sih menurut ku!
    Oh, btw, aku pesen Bakmi Spesial nya, isi toppingnya ada bakso, daging babi nya, udang, hekkeng, babat. Full pol dan kenyang pol!!!! Harus cobain pangsitnya juga krn enak!! Tp tadi pas kesana kehabisan🙃. Dan ada jajan2an pasar juga disana, pokoknya seneng bgt deh!

    Menu yang dipesan: Bakmi Spesial, sonkit

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!




  • 4.0  
    Legend Of Noodle [ Pantai Indah Kapuk, Korea ]

    JAJANGMYEON😋

    If you love Korean foods, then you must know this kind of set!
    Yes, it's Jajangmyun and Tangsuyuk! For my personal opinion, i can't find any Jajangmyun which taste better than theirs. If you know where, pls tell me🤫i'm OBSESSED🤭
    Then, Tangsuyuk, are you a dipping person or the pouring person? (It's kinda sensitive topic in Korea tho, do u know it?😜). Well, their Tangsuyuk isn't smell at all, which is good! And it's crunchy and HUGE😋

    Menu yang dipesan: Tangsuyuk, Jajangmyeon

    Harga per orang: Rp. 50.000 - Rp. 100.000
    Makasih Infonya!




  • 4.0  
    %Arabica [ Slipi, Kafe ]

    HYPE COFFEE IS FINALLY IN TOWN!!!

    It's finally happening! %ARABICA now available in Jakarta! They will have 5 outlets, 3 in Jakarta and 2 in Bali.
    Since they just open their outlets here, the queue still quiet long. The estimation queue (at least for mine) is 45 minutes.
    I ordered their famous Spanish Latte with an oat-milk (extra 10K). Taste so goood! 👌🏻
    Originally wanted to try their Dark Latte since i was into their Dark Latte when i was in Japan, but sadly their Dark Latte wasn't ready☹️.
    The ambience is good and aesthetic enuf, it's good for those who want a clean or white backgrounds.

    Menu yang dipesan: Spanish Latte

    Harga per orang: Rp. 50.000 - Rp. 100.000
    Makasih Infonya!
    1 pembaca berterima kasih.




  • 3.8  
    Conversations Over Coffee (COC) [ Muara Karang, Kafe ]

    COMFY CAFE

    Literally like the name, conversations over coffee. Good ambience for catching up or meeting up with old friends..
    Tried Spaghetti Beef Stroganoff and Pork Belly Pizza.

    Spaghetti Beef Stroganoff taste so mushroom-y but for me who a mushroom addict, i like it!!

    Pork Belly Pizza doesn't feel so special tho?😌

    Menu yang dipesan: Pork belly pizza, spaghetti beef stroganoff

    Harga per orang: Rp. 50.000 - Rp. 100.000
    Makasih Infonya!




  • 3.6  
    Dogs Ministry [ Pluit, Kafe ]

    DOG PEOPLE's HEAVEN

    Dog Ministry just a heaven for a dog people.
    Lovin' going here to see cutie dogs here.

    Before you enter the place, you have to buy the ticket first and you also will get free drink!
    2 times went here, 2 times buying Fuji Blue. It doesn't taste like Tlang but more like Markisa?
    Well... it's actually taste okay, but didn't expect a markisa taste when you ordered tlang taste...

    Harga per orang: Rp. 50.000 - Rp. 100.000
    Makasih Infonya!




  • 4.0  
    Sunday Folks [ Pantai Indah Kapuk, Dessert ]

    ICE CREEAAAM

    Lovin' the place!
    It's perfect for people who want to catching up and doing works....
    The ice cream also taste good!
    But not really recommend the chuffle coz it's not that special...

    Menu yang dipesan: chuffle, vanilla blue pea ice cream

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!




  • 4.2  
    Hay Thien [ Cengkareng, China ]

    COMFORT FOODDD

    Lagi musim hujan kayak gini emang paling enak makan makanan berkuah kayak hay thien ini.
    Selalu suka untuk ke hay thien karna ini salah satu comfort food buat kita.
    Makanan yang direbus dan ditaruh di mangkuk berisi minyak wijen, enak pol!
    Beda dengan shabu-shabu atau huoguo yang biasa kita pesan..
    Kemarin juga pesan sate samcan nya, cuma kayaknya emang yang paling enak sih rebus2an kuah nya...

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!
    1 pembaca berterima kasih.