Foto Profil @Itsjusterr

@Itsjusterr

645 Review | 382 Makasih
Alfa 2020 Level 14
Kopi Pasta Sushi Dessert Bubble Tea
Filter Catatan
Urutkan berdasarkan: Rating
  • 5.0  
    Skye [ Thamrin, Barat ]

    Special ramadhan menu

    So I’m back here with ramadhan menu, so far I’d love it all so much.. especially the iga bakar & beef satay.. it’s just couldn’t get enough for me.. really love the tender meat and smell so good.. another dishes like the chicken and fish are both recomended aswell for those of you who like fish or chicken..
    don’t forget to try the ice pannacotta and truffle, parmesan roll sausage, so tasty even I couldn’t say much.. you should try this!

    Menu yang dipesan: truffle parmesan roll sausage, ice panaccotta, Iga Bakar, Beef Satay

    Harga per orang: > Rp. 200.000
    Makasih Infonya!
    4 pembaca berterima kasih.




  • 4.8  
    Shabu Jin [ Puri, Jepang ]

    Osaka shabu-shabu & yakiniku

    Shabujin baru buka nih di lippo mall puri lt.1
    Mumpung masih baru Lagi ada diskon juga loh, discount 20% from 23 July - 5 August!!

    Jd kalo Makan di sini bisa Makan shabu2 sama yakiniku sekaligus.

    Untuk kuah shabu2 nya ada 2 macam. Dagingnya saya pesan yg premium buffet,
    Pilihannya ada chuck eyes, brisket sama tongue.
    ini sih enak bangattt and tebel2 dagingnya, potongannya juga gede2. Pokoknya worth it to try!

    Karena aku biasa lebih suka yg Berkuah, untuk yakiniku nya juga enak especially dagingnya yg super tender.

    Sama Ada side dish nya juga: takoyaki yg super recomended ama yakisoba nya.

    Selesai Makan ada dessert nya juga which is ice cream rasa coklat ama vanilla. Aku nyobain yg vanilla nya super soft deh.

    Menu yang dipesan: premium buffet

    Harga per orang: Rp. 100.000 - Rp. 200.000
    Makasih Infonya!
    2 pembaca berterima kasih.




  • 4.8  
    Shaburi & Kintan Buffet [ Karet Kuningan, Jepang ]

    Combo

    Konsep baru di shaburi nih guys,, Sekarang uda bisa twin pot loh.. tapi ga perlu khawatir bakal lebih mahal.. Harga nya sama kok.. Boleh choose 1 original - 1 Lagi terserah ( aku pilih yg collagen ) Biar kulit cantik 😍.

    Ini yg special shabu, ada angus beef, tasty beef, low fat beef..
    Kalau cewek2 Pasti Kurang suka yg tasty beef soalnya Lumanyan banyak lemak hehe 😂 tp tergantung juga sih ya, Kalo yg lg diet doang..

    Aku suka bgt sama angus beef nya, dagingnya Empuk, halus and sliced nya perfect.

    Untuk yg Lagi diet mungkin low fat cocok nih.. soalnya kering.. 🤗

    disijj sebenarnya bjsa combo, maksud combo itu, bisa shaburi ama kintan.

    Service nya Bagus & Cepat.. tempat nya asyik & luas .

    Oh Iya Jgn lupa cobain chawamushi nya enak!

    Harga per orang: Rp. 100.000 - Rp. 200.000
    Makasih Infonya!




  • 4.8  

    Nice Japanese food

    Love the ambience, love the food, love the service! All is perfect..

    1st thing I like here was the super fresh salmon and the texture so nice!

    Also trying the alacarte, was super good and definitely I’ll go back!

    I’ve been here for 2 times, make it review as one

    Harga per orang: Rp. 100.000 - Rp. 200.000
    Makasih Infonya!
    1 pembaca berterima kasih.




  • 4.8  
    Sushi Hiro [ Senayan, Jepang ]

    Gyukatsu

    Tempat Makan sushi yang selalu Harus queue Karena enak :

    Order :
    Gyukatsu 120k
    Yg makannya banyak ini Cuma bisa buat cemilan kali ya hehe
    Ini ada 3 saos dikasih, bisa buat dicelupin dagingnya trus di panggant di stone yg uda di siap Kan. Anywyas ini minyaknya suka muncrat2 jd kayak tas & hp di taruh di bawah aja.
    Overall ini enak !! Recomended ✔️

    Harga per orang: Rp. 100.000 - Rp. 200.000
    Makasih Infonya!
    2 pembaca berterima kasih.




  • 4.8  

    Sea salt latte nya ENAK

    New new new !!! Suka banget sama tempat ini, miniamlist modern gt, tempat nga luas dan nyaman. Dekat TWG.

    Cobain menu favorite nya, sea salt latte, ini fix enak, berasa kopi nya dan campuran sea salted nya bikin nagih, bisa ambil air putih sendiri juga ( Free ) Untuk order menggunakan App, jadi harus download dl dan payment menggunakan Credit card. Tp soon bakal ada jenis payment lain.

    Untuk harga juga reasonable, Cuma 40k yg sea salt latte

    Menu yang dipesan: sea salt latte

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!
    1 pembaca berterima kasih.




  • 4.8  
    Chateraise [ Slipi, Kafe ]

    Awesome

    So guddddd... softest texture bread, filled with maccha cream.. super strong and nice..
    love every single bread here.. kinda pricey tho, but taste never lie.. never get disappointed for all dessert here..

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!
    1 pembaca berterima kasih.




  • 4.8  
    Xing Fu Tang [ Puri, Bubble Tea ]

    Ga perlu ngantri 2 jam 😂

    Well, I’m not kind of person who wasted my 2 hours to get a boba.. 😂 since I’d got invited so why not to try it..

    They got fresh boba since they make it live there..
    and mixed with brown sugar.. taste of boba sweet already..
    Love the brown sugar milk boba.. taste just super good & fresh milk.. those boba super chewy, really love it.. and don’t forget to stir it 18 times to make it better taste.
    I’d heard that they will open another outlet at Lippo mall kemang.. so for the southern can try it soon...

    Menu yang dipesan: Brown Sugar Milk

    Harga per orang: < Rp. 50.000
    Makasih Infonya!
    1 pembaca berterima kasih.




  • 4.6  
    Stack [ Wijaya, Barat ]

    Nice packaging

    Anw, ordered at 1st floor, dine in at 2nd floors.

    What I’ve tried ?

    Super recomended wagyu tando steak, first bite just made me can feels this was absolutely premium beef.. taste was super good, it served with boxes.. 6 slides inside..

    Another my recomended is truffle Brie burger, super big size 😱, can sharing for 2, is double beef inside.. super nyummy, what’s make them special? They used Brie cheese, that’s why taste super awesome..

    If you don’t like beef, no worries.. I’ll do recomend you a lobster stack, it’s fresh water lobster, those bread was soft, added some lemon sauce just make it so fresh..

    For the side dish, potato chips just super nice for matches any main course, don’t forget to try the onion rings aswell, it’s fried nicely..

    For dessert I was try creamy fresh strawberry, not so much special.. toast bread a little hard.

    For my drinks, tripple chocolate just taste a little sweet, but nice to have a try tho.

    I think their concept of packaging was super good, even you eat there or take away.. it will use a box.. so if you can’t finished your food.. just directly take it away..

    Menu yang dipesan: Potato Chips, Onion Rings, truffle brie burger, lobster stack, wagyu tando steak, Tripple Chocolate, creamy fresh strawberry

    Harga per orang: Rp. 50.000 - Rp. 100.000
    Makasih Infonya!
    1 pembaca berterima kasih.




  • 4.6  
    Ippudo [ Thamrin, Jepang ]

    Ramen favorite since first store at Pacific place

    One of the best ramen I love the most at Jakarta.
    Only at grand indonesia I saw they’ve a place like a bar. Kinda amazed!
    Ordered akamaru shinaji Ramen is that pretty nice and service was great

    Menu yang dipesan: Okamaru Shinaji

    Harga per orang: Rp. 100.000 - Rp. 200.000
    Makasih Infonya!
    1 pembaca berterima kasih.